LUX TOP 360 Platforma

LUX TOP 360 Platforma - Jovanin Život u Koferu

Uvek se obradujem novitetima u svetu putovanja, pogotovo kada značajno olakšavaju samu pripremu, organizaciju i tok odmora. Jedan od noviteta kako na našim prostorima, tako i u ostalom delu sveta je platforma www.luxtop360.com preko koje za par minuta možete rezervisati neke od najluksuznijih smeštaja. Iza Luxtop platforme stoji Nataša Jovanović, žena sa naših prostora, pa mi to pričinjava još veće zadovoljstvo u njenom predstavljanju. Nataša godinama živi u Parizu i bavi se luksuznim turizmom, te je sva svoja znanja i veštine prenela na ovu sjajnu platformu.

Šta LuxTop čini drugačijom od sličnih platformi za rezervisanje smeštaja?

Pre svega tip smeštaja. Svi objekti koji se oglašavaju prolaze kroz rigorozne provere i moraju da zadovolje određene uslove da bi se na njoj našli. To znači da vas u smeštaju neće dočekati stanje drugačije nego na fotografijama.

Još nešto po čemu se ova platforma izdvaja je dodatna vrednost koju prilikom rezervacije smeštaja možete izabrati. Tu spadaju:

-Transfer od i do aerodroma

-Usluge iznajmljivanja auta

-Lična posluga

-Turistički vodič

-Personalizovana ishrana

-Pomoć oko čuvanja dece

-Spa centri

Praktično osim samog smeštaja, kroz ovu platformu možete dobiti i agencijske usluge i u potpunosti isplaniran odmor.

Registracija je u potpunosti besplatna i gost ne plaća nikakvu proviziju niti ima dodatne troškove u odnosu na cenu koja je prikazana na sajtu.

Korišćenje platforme je vrlo jednostavno, potrebno je samo da u pretragu upišete datum i destinaciju i izaći će vam svi raspoloživi smeštaji.

Trenutno na platformi možete pronaći smeštaje u preko 30 zemalja, a među njima se nalaze i Srbija, Hrvatska i Crna Gora.

Moje izbori za Srbiju i smeštaji u koje sam zahvaljući platformi pronašla su:

RTANJSKA BAJKA na Rtnju

 

SREBRNA PLANINA na Kopaoniku

Nemojte da vas reč luksuzniji odvrati od posete platformi i pretrage smeštaja ako vam je budžet za putovanja ograničen, ovde ćete pronaći i smeštajne jedinice sa skroz pristupačnim cenama, a opet drugačije od ,,običnih”.

Ako ste pak vlasnik nekog objekta koji već koristite za namene turizma ili tek planirate, sada je pravo vreme da medju prvima iskoristite sve prednosti objavljivanja vašeg smeštaja. Čak iako niste sami vlasnik, ali znate nekoga ko jeste, registrujte se i prilikom registracije dobijate promo kod koji posle možete poslati vašim poznanicima. Kada oni dobiju prve goste i rezervaciju u vrednosti preko 100 evra, vi dobijate 15 evra koje možete iskoristiti za vaše naredno putovanje.

Moj promo kod ćete pronaći na sledećem linku:  https://luxtop360.com/sponsorship/505/25581a10

Ako imate bilo kakva pitanja možete mi se javiti na mail jovanakvrzic7@gmail.com ili putem društvenih mreža Facebook ili Instagram

Pročitajte i ovo iz kategorije - Afrika