Piknik sa Jovanom

Piknik sa Jovanom - Jovanin Život u Koferu

Drage devojke, projekat ,,Putuj sa Jovanom’’ je zbog novonastale situacije dobio svog mlađeg brata sa imenom ,,Piknik sa Jovanom’’. 

Ako želite da provedemo subotnje ili nedeljno popodne u bajkovitoj atmosferi koju će za nas pripremiti vlasnica kuće u kojoj žive vile i koja se nalazi pod čarobnim hrastom, pozivam vas da mi se pridružite kao učesnice novog projekta.

Piknik je zamišljen kao druženje gde ćete kroz 3 radionice dobiti informacije kako da započnete svoj posao iz snova.

Sa vama ću iskreno podeliti moju priču, pokazaću vam kako da vreme provedeno na Instagramu unovčite, kako da pobedite čuveni algoritam, napravite Media Kit, dođete do prvih saradnji i apsolutno sve što sam kroz godine i godine provedene učeći od drugih i na sopstvenom primeru saznala. 

Naravno, saznaćete i kako nastaju moje fotografije, ko je fotograf koji uvek putuje sa mnom, zašto je toliko važna obrada uz praktičnu primenu naučenog. Složićete sa da trenutno na našim prostorima nema fotogeničnije lokacije, pa ponesite nešto u čemu ćete se osećati kao princeze jer znam da će nam biti teško da prestanemo da se fotkamo.

I na kraju, podeliću sa vama sve trikove iskusnog putnika i iz prve ruke ćete naučiti kako da jeftino (ili čak besplatno) putujete svetom. 

Ako sam ovo zvuči zanimljivo, radujem se upoznavanju i deljenju iskustava, jer sam sigurna da ću i ja od vas saznati mnogo novih stvari. 

Datumi: 10. i 11. oktobar 2020. (vi birate dan koji vam više odgovara). 

Mesto: Fairy Oak kuća, Vrdnik

Predlažem da se odlučite za roze, plave, ljubičaste ili bele tonove garderobe. Ponesite i jaknicu ili nešto duže da se uveče ogrnete. 

Prevoz: Kuća se nalazi u Vrdniku pored Rume, na 25 km od Novog Sada i 65 km od Beograda. Kada se oforme grupe videćemo ko može da ide kolima pa da se tako zajedno iskombinujemo. 

Program piknika:

13-14  Okupljanje i upoznavanje

14-15:30 Kako postići (poslovni) uspeh na Instagramu?

15:30-16:30 Pauza za ručak

16:30-17:30 Kako da se tvoje fotografije ističu?

17:30-18:30 Praktična primena naučenog (photoshooting time)

18:30-19:30 Kako postati (travel) bloger?

Od 19:39 Pitanja

Broj devojaka je ograničen na 10 po danu.  

Cena u koju su uključene radionice, hrana i piće je 60 evra.

Prijava se vrši slanjem maila na putujsajovanom@gmail.com ili poruke na Instagramu sa vašim podacima i uplatom iznosa u celosti.

Pročitajte i ovo iz kategorije - Evropa